MHP'de bayrağı Canöz devraldı

MHP

MHP Merkez İlçe kongresi yapıldı. Tek listeyle gidileceği söylenen kongrede ikinci bir listenin çıkartılması ortamın gerilmesine neden oldu. Divanın ikinci listeye izin vermemesi üzerine tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa İlyas Canöz seçildi. Canöz,

OLAĞAN KONGRE

MHP Kırıkkale Merkez İlçe Teşkilatının Olağan kongresi Kızılkanat Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Kırıkkale Merkez İlçe Teşkilatının Olağan kongresi katılımcıların gelmesiyle birlikte ilk olarak Divan Teşekkülünün seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer seçilirken üyeliklerine ise Yavuz Kuzucu, İrfan Arslan ve Şevket Özsoy seçildi.

ADAY OLMADI

Kongrede aday olmayan MHP Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, “6 Aralık 2014 tarihinde Bahşılı ilçemizden başlatmış olduğumuz ilçe kongrelerimizin sonuncusu olan merkez ilçe kongremizin Türk Milliyetçiliğine ve Ülkücü camiaya hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, Türkiye’nin sürüklendiği ayrıştırmacı ve bölücü tehlikenin farkındadır. Bu oyunu bozmak için varını yoğunu ortaya koymakta kararlıdır” dedi.

GENEL SEÇİMLERE DİKKAT SEÇTİ

Haziran ayında yapılması düşünülen genel seçimlerin önemine dikkat çeken Baloğlu, “Bizler bu sorumluluk duygusuyla devam ettiğimiz kongrelerimizi bir kilometre taşı olarak gördük ve en iyisini yapma gayreti içerisinde olduk. Gerek İl Başkan Yardımcılığım zamanında gerekse merkez ilçe başkanlığım zamanında geçen 6 yıl boyunca gerçek Ülkücülerden hep destek aldım. Şu bir gerçek ki lider, teşkilat doktrin üçlemesini içinde hissedenler hiçbir zaman fitnenin esiri olmuyor. Sizler var oldukça bu meşale sönmeyecek” diye konuştu.

OLURUNU ALDIM

31 Ocak 2015 tarihinde yapılması planlanan İl Kongresinde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin olurunu aldığını ve il başkanlığına aday olduğunu söyleyen Baloğlu, “Benden sonra Merkez İlçe Başkanlığı için İlyas Canöz kardeşimiz aday olmuştur. Ona da aynı yardımları yapacağınızdan eminim. İnsanlar bir yere talip olduğunda laf vurmak ya da karalamak çok kolay olurmuş. Duydum ve üzüldüm” dedi.

İKTİDAR ÖZLEMİNİ GİDERECEĞİZ

MHP İl Başkanı Göçer ise, “Milliyetçi Hareket Partisi`nin 47 yıllık tarihinden bu yana özlem duyduğu iktidarı gerçekleştirmesi adına, Türk`ün töresi ve İslam ahlakı gereği, bulunmuş olduğumuz konum itibariyle Hacı Bektaş-ı Veli`nin de dediği gibi ‘İncinsek de incitmeyiz hiç bir kulu’ anlayışıyla Ülkü yolumuza devam edeceğiz. Kongreyle birlikte, kişisel değerlerin ortadan kalkıp sadece ve sadece Milliyetçi Hareket Partisini zafere taşıma yolunda hareket eden dava arkadaşlarımızla yola devam edeceğimizi belirtmek isterim.”

KAPIMIZ AÇIK

“Her zaman olduğu gibi sadece kapımızın değil, gönlümüzün ve yüreğimizin de açık olduğu bu makamda sen ben kavgası vermeden, farklı bakış açılarına sahip olan arkadaşlarımızla da kucaklaşarak, bütünlüğümüzü ve dirliğimizi sağlayacak dava arkadaşlarımızla bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz. Hırsızlığın, arsızlığın, ahlaksızlığın hukuksuzluğun olduğu bir ortamda Kırıkkale Merkez ilçe kongremizi yapıyoruz. Memurun, işçinin, emeklinin, öğrencinin hakkının çalındığı haksızlığa uğradığı bir ortamda kongremizi yapıyoruz.”

GENEL SEÇİM VAR

“Zamanında yapılırsa ülkemizde 5 ay sonra bir genel seçim var. Bu seçim öylesine bir genel seçim değil, ülkenin kaderini doğrudan ilgilendiren, geleceğimizi doğrudan ilgilendiren bir seçim olacaktır. Ülkemizin geleceği, selameti ve varlığı için Milliyetçi Hareket Partisine ve onun inançlı kadrolarına ihtiyacı vardır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kutlu iktidarı için ilimizde merkez ilçe teşkilatımızda bayrağı teslim alacak kadroların seçimi için kongremizi yapıyoruz. Burada kimin başkan olacağı veya yönetici olacağı hiç önemli değil. Önemli olan güzel ülkemiz, cennet vatan Türkiye’mizin istikbali, çocuklarımızın geleceği, vatanımızın baki kalması. Onun için Bu seçimin galibi sizlersiniz. Başkan da, yönetici de sorumlu da sizlersiniz. Bu kongrenin kaybedeni asla olmayacaktır. Kazananı ise hepimiz ve davamız olacaktır.”

BİRLİK BERABERLİK

“Birlik beraberlik içerisinde gece gündüz çalışmalıyız, herkese her kesime bıkmadan usanmadan ulaşacağız. Bunların yaptıkları hırsızlıkları, arsızlıkları, ahlaksızlıkları, hainlikleri din sömürücülüklerini, riyakârlıklarını fert fert anlatacağız. 2015 yılı inşallah Milliyetçi Hareket Partisinin tek başına iktidarı ve zaferi olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle sözlerime son verirken Cennet Mekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in şu sözünü hatırlatmak istiyorum: ‘Davalarımızın çözümü kendimize dönmek, sarsılmaz bir birlik halinde el ele vermek ve geceli gündüzlü çalışmaya girişmekle mümkündür’” şeklinde konuştu.

MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ

Yeni seçilen MHP Kırıkkale Merkez İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan İlyas Canöz, Yönetim Kurulu Asil: Hasan Metin, Emin Durmaz, H. Hüseyin Demirel, Alperen Akdemir, İdris Ulukaya, Ferhat Pullu, Mehmet Demirel, Mustafa Aydın, Caner Çağlar, Ercan Tanrıbuyurdu, Bedirhan Çağlar, M. Koray Altuner, Hamit Doğanyıldız, Hanefi Atmaca, Bekir Varışlı, Kadir Keskin, Yaşar Erdal ve Nazir Koç.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız